BREZPLAČNO PREDAVANJE dr. RANKA RAJOVIĆA

Zaradi osebnih razlogov se dr. Ranko Rajović v torek, 16. 4. 2024 ne more udeležiti srečanja.

O novem datumu boste obveščeni, če se prijavite na tej povezavi: https://forms.gle/nn88YRXoE6gmoYpp7
Kdor je že prijavljen, se mu ni potrebno ponovno prijaviti.

🔵Vrtec Modra pikica bo 16. 4. 2024 popoldan obiskal dr. Ranko Rajović. Srečanje bomo začeli ob 17.00. Glede na število prijavljenih in starost otrok bomo oblikovali več skupin in vam uro sporočili naknadno. Na srečanju bomo skupaj z otroki pripravili različne NTC poligone ter NTC igre. Otroci se bodo igrali, starši pa boste lahko poklepetali z dr. Rajovićem ter izvedeli kaj več o NTC programu.
💙Pričakujemo zelo veliko udeležbo, zato vas prosimo, da se na dogodek čim prej prijavite in v primeru, da se srečanja ne bi mogli udeležiti, tudi odjavite.
📩Prijavite se na povezavi: https://modrapikica.si/…
💁🏼‍♀️Dogodek je brezplačen in je namenjen staršem in otrokom Modre pikice ter zunanjim staršem z otroki.
❓Več informacij in opis poti dobite pri Živi Ribičič, ravnateljici vrtca Modra pikica, na spletni strani www.modrapikica.si in po telefonu 031628138.
🫶🏼Prisrčno vabljeni!

sign up

DOPOLDANSKI PROGRAMI

BREZPLAČEN PROGRAM MINI MONTESSORI – dopoldanski program za dojenčke od 3.-11. meseca

Program je brezplačen in namenjen vsem staršem, ki bi radi spoznali način dela po montessori pedagogiki in celostni razvoj otroka.

Za dojenčke imamo pripravljeno posebno okolje z materiali montessori pedagogike, prikazom postavitve otroške sobe za domače okolje in prostorom za dojenje.

Delavnice bo vodila izkušena montessori pedagoginja za starost otrok od 0 do 3 leta, Manca Artač.

Manca je tudi vzgojiteljica v skupini mlajših otrok. Naše izkušnje so pokazale, da otroci, ki so obiskovali delavnice Mini montessori pri uvajanju v vrtec niso imeli težav.

Program obsega 4 srečanja, ki bodo potekala:

  • OB ČETRTKIH

  • Od 10.00 do 11.00

  • S pričetkom 14. 3. 2024

sign up
prijavi se!

POPOLDANSKI PROGRAMI

Brezplačen popoldanski program za otroke in starše v starosti 2,5-6 let

Namenjen je otrokom od 2,5.-6. let. Program poteka v sobi 2,5-6, kjer je pripravljeno okolje z montessori materiali, ki spodbujajo celostni razvoj otroka (kognitivni, čustveni, socailni, intelektualni in telesni razvoj, notranja duhovnost). Otroci spoznavajo različna področja od vsakdanjega življenja, matematike, jezika, umetnosti in znanosti: biologija, geografija, zgodovina. Otroci srkajo znanje preko dela-igre z različnimi materiali in se učijo sodelovanja z drugimi otroki.

Program poteka enkrat tedensko:

  • OB SREDAH.

  • Od 16.00-17.00 ure.

  • S pričetkom, 13. 3. 2024.

sign up
prijavi se!

CONTACT US

For more information, please contact us and we will be happy to answer all questions. We look forward to working with you.

The child's age*:
Sign up for:

Podatki, označeni z *, so obvezni in jih potrebujemo za zagotovitev vaše udeležbe na izbranem programu in obveščanje v zvezi s programom. Te podatke hranimo še 2 leti od vaše udeležbe na programu.

Please mark below whether you allow us to process the personal data you have provided above, as well as to provide you with information from time to time –invitations and notifications about news and offers (and whether you allow us to keep them for these purposes until cancellation). You can revoke the permission at any time.

I agree to be informed about news and offersI don't agree to be informed about news and offers


You can revoke the permission at any time by writing to the following email address: [email protected] or physical address of MODRA PIKICA – EDUCATIONAL ORGANISATION. You can request access to your personal data, to have it corrected or deleted, or to restrict its processing. You also have the right to object to data processing and the right to data portability. All questions or comments regarding the processing of your personal data can be addressed to: [email protected]. If you believe that the processing of personal data has violated applicable legislation, you can file a complaint with the Information Commissioner.