NTC center Modra pikica

NTC delavice za otroke od 4. do 6. leta

Jeseni 2017 smo začeli izvajati  delavnice po metodi NTC (Nikola Tesla centar), pod mentorstvom
dr. Ranka Rajovića in v sodelovanju Živa Ribičič s.p. ter Zavoda za izobraževanje Modra pikica v prostorih Hiše otrok Bežigrad ter Hiše otrok Bežigrad 2.

Predstavitev dr. Ranka Rajovića in NTC sistema

Dr. Ranko Rajović je specialist endokrinologije in ustanovitelj združenja Mensa Jugoslavije, danes Srbije, ki združuje ljudi z nadpovprečnim inteligenčnim kvocientom. Je tudi avtor več knjižnih uspešnic, med njimi tudi priročnikov IQ otroka – skrb staršev in Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka, in sodelavec Unicefa na področju zgodnjega izobraževanja.
Dr. Ranko Rajović je tudi avtor prilagojenega programa za vrtce in šole, imenovanega sistem NTC. Gre za sistem razmišljanja in pridobivanja uporabnega znanja, kar poteka skozi igro. NTC sistem je   razširjen že v sedemnajstih evropskih državah,  v sedmih državah je program akreditiran pri ministrstvu za izobraževanje

prijavi se

Termini

NTC delavnice potekajo:

  • Ob ponedeljkih, od 17.00 do 18.30, za otroke med 4. in 5. letom

  • Ob torkih, od 17.00 do 18.30, za otroke med 5. in 6. letom

Otroci se lahko vpišejo tudi med šolskim letom. Po zapolnitvi teminov bomo dodali nove termine.
Poleg naših rednih srečanj bomo organizirali tudi informativni dan ter zaključni piknik za vse udeležence, kjer se bomo lahko v sproščenem okolju družili in poklepetali o vsem, kar se nam je med letom dogajalo.

Cena in način plačila

V ceno so vključena mesečna srečanja z informativnim dnem in piknikom ter predavanja za starše, vsaj enkrat bo predaval tudi dr. Ranko Rajović. Zaradi narave dela in organizacije delavnic v primeru odsotnosti ali odpovedi z vaše strani denarja ne vračamo, prav tako pa ne organiziramo nadomestnih terminov.

Cena na mesečnem nivoju: 45 €

Pri plačilu do 5. dne v mesecu pridobite popust in v tem primeru mesečna cena znaša 39€. Ob vpisu drugega otroka ste prav tako upravičeni do popusta. Mesečna cena za drugega otroka iz družine znaša 36 €. Zgodnje plačilo za celo leto: 37 €.

prijavi se

Ugodnosti za vse vpisane

Vsi starši vpisanih otrok imajo 20% popust na druge programe, predavanja in izobraževanja, ki jih organizirata Živa Ribičič s.p. ali Zavod Modra pikica. Za drugega, tretjega in nadaljnje otroke imamo posebne popuste.

Prijave

Prijavite se z izpolnjeno prijavnico, ki jo pridobite na informativnem sestanku ali po elektronski pošti, vaša prijava pa je popolna, ko poravnate prvi mesečni obrok.

prijavi se

Več informacij

Za več informacij lahko pišete na [email protected] ali pokličete na 040 684 566.

NTC Slovenija

PIŠITE NAM

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Veselimo se sodelovanja z vami.

Starost otroka*:
Prijava v*:

Podatki, označeni z *, so obvezni in jih potrebujemo za zagotovitev vaše udeležbe na izbranem programu in obveščanje v zvezi s programom. Te podatke hranimo še 2 leti od vaše udeležbe na programu.

Prosimo, označite spodaj, ali dovolite, da vaše zgoraj navedene osebne podatke obdelujemo tudi zato, da vam občasno posredujemo informacije – povabila in obvestila o novostih in ponudbah (in jih v te namene hranimo do preklica). Dovoljenje boste lahko kadarkoli preklicali.

Strinjam se, da me obveščate o novostih in ponudbahNe strinjam se, da me obveščate o novostih in ponudbah


Dovoljenje lahko kadar koli pisno prekličete na e-naslovu: [email protected] ali po pošti na MODRA PIKICA – ZAVOD ZA IZOBRAŽEVANJE, Hribovska pot 17, 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora o obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na: [email protected]. Če menite, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.