BREZPLAČNO PREDAVANJE dr. RANKA RAJOVIĆA

Zaradi osebnih razlogov se dr. Ranko Rajović v torek, 16. 4. 2024 ne more udeležiti srečanja.

O novem datumu boste obveščeni, če se prijavite na tej povezavi: https://forms.gle/nn88YRXoE6gmoYpp7
Kdor je že prijavljen, se mu ni potrebno ponovno prijaviti.

🔵Vrtec Modra pikica bo 16. 4. 2024 popoldan obiskal dr. Ranko Rajović. Srečanje bomo začeli ob 17.00. Glede na število prijavljenih in starost otrok bomo oblikovali več skupin in vam uro sporočili naknadno. Na srečanju bomo skupaj z otroki pripravili različne NTC poligone ter NTC igre. Otroci se bodo igrali, starši pa boste lahko poklepetali z dr. Rajovićem ter izvedeli kaj več o NTC programu.
💙Pričakujemo zelo veliko udeležbo, zato vas prosimo, da se na dogodek čim prej prijavite in v primeru, da se srečanja ne bi mogli udeležiti, tudi odjavite.
📩Prijavite se na povezavi: https://modrapikica.si/…
💁🏼‍♀️Dogodek je brezplačen in je namenjen staršem in otrokom Modre pikice ter zunanjim staršem z otroki.
❓Več informacij in opis poti dobite pri Živi Ribičič, ravnateljici vrtca Modra pikica, na spletni strani www.modrapikica.si in po telefonu 031628138.
🫶🏼Prisrčno vabljeni!

prijava

DOPOLDANSKI PROGRAMI

BREZPLAČEN PROGRAM MINI MONTESSORI – dopoldanski program za dojenčke od 3.-11. meseca

Program je brezplačen in namenjen vsem staršem, ki bi radi spoznali način dela po montessori pedagogiki in celostni razvoj otroka.

Za dojenčke imamo pripravljeno posebno okolje z materiali montessori pedagogike, prikazom postavitve otroške sobe za domače okolje in prostorom za dojenje.

Delavnice bo vodila izkušena montessori pedagoginja za starost otrok od 0 do 3 leta, Manca Artač.

Manca je tudi vzgojiteljica v skupini mlajših otrok. Naše izkušnje so pokazale, da otroci, ki so obiskovali delavnice Mini montessori pri uvajanju v vrtec niso imeli težav.

Program obsega 4 srečanja, ki bodo potekala:

  • OB ČETRTKIH

  • Od 10.00 do 11.00

  • S pričetkom 14. 3. 2024

prijava
prijavi se!

POPOLDANSKI PROGRAMI

Brezplačen popoldanski program za otroke in starše v starosti 2,5-6 let

Namenjen je otrokom od 2,5.-6. let. Program poteka v sobi 2,5-6, kjer je pripravljeno okolje z montessori materiali, ki spodbujajo celostni razvoj otroka (kognitivni, čustveni, socailni, intelektualni in telesni razvoj, notranja duhovnost). Otroci spoznavajo različna področja od vsakdanjega življenja, matematike, jezika, umetnosti in znanosti: biologija, geografija, zgodovina. Otroci srkajo znanje preko dela-igre z različnimi materiali in se učijo sodelovanja z drugimi otroki.

Program poteka enkrat tedensko:

  • OB SREDAH.

  • Od 16.00-17.00 ure.

  • S pričetkom, 13. 3. 2024.

prijava
prijavi se!

PIŠITE NAM

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Veselimo se sodelovanja z vami.

Starost otroka*:
Prijava v*:

Podatki, označeni z *, so obvezni in jih potrebujemo za zagotovitev vaše udeležbe na izbranem programu in obveščanje v zvezi s programom. Te podatke hranimo še 2 leti od vaše udeležbe na programu.

Prosimo, označite spodaj, ali dovolite, da vaše zgoraj navedene osebne podatke obdelujemo tudi zato, da vam občasno posredujemo informacije – povabila in obvestila o novostih in ponudbah (in jih v te namene hranimo do preklica). Dovoljenje boste lahko kadarkoli preklicali.

Strinjam se, da me obveščate o novostih in ponudbahNe strinjam se, da me obveščate o novostih in ponudbah


Dovoljenje lahko kadar koli pisno prekličete na e-naslovu: [email protected] ali po pošti na MODRA PIKICA – ZAVOD ZA IZOBRAŽEVANJE. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora o obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na: [email protected]. Če menite, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.