Prijavite se

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Veselimo se sodelovanja z vami.

Starost otroka*:
Prijava v*:

Podatki, označeni z *, so obvezni in jih potrebujemo za zagotovitev vaše udeležbe na izbranem programu in obveščanje v zvezi s programom. Te podatke hranimo še 2 leti od vaše udeležbe na programu.

Prosimo, označite spodaj, ali dovolite, da vaše zgoraj navedene osebne podatke obdelujemo tudi zato, da vam občasno posredujemo informacije – povabila in obvestila o novostih in ponudbah (in jih v te namene hranimo do preklica). Dovoljenje boste lahko kadarkoli preklicali.

Strinjam se, da me obveščate o novostih in ponudbahNe strinjam se, da me obveščate o novostih in ponudbah


Dovoljenje lahko kadar koli pisno prekličete na e-naslovu: [email protected] ali po pošti na MODRA PIKICA – ZAVOD ZA IZOBRAŽEVANJE, Modra pikica, Mašera – Spasićeva ulica 8, 1000 Ljubljana. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora o obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na: [email protected]. Če menite, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Navodila za pot do stavbe

Navodila za pot do naslova Mašera Spasićeva 8:

Iz smeri Dunajske ceste: Iz smeri severne obvoznice se peljete po Dunajski cesti do križišča AMZS, kjer pri semaforju nadaljujete svojo pot do prvega odcepa desno, za poslovno stavbo Addiko banke in Gen-i. Pot nadaljujte 200 m do dveh zapornic na desni in pri drugi zapornici zavijte desno (orientirate se lahko po tablah Svetila Strle, ProShop). Nadaljujte vožnjo do konca stavbe na desni in v stavbi, ki je pred vami, boste pri drugem vhodu našli upravo vrtca in prostore Hiše otrok Bežigrad 2.

Iz smeri Slovenčeve ulice: Iz smeri severne obvoznice se peljete po Slovenčevi ulici in zavijete levo 100 m za trgovino Spar v ulico Mašera Spasićeva. Nadaljujete pot približno 200 m in nato zavijete pri zapornici levo (orientirate se lahko po tablah Svetila Strle, ProShop). Nadaljujete vožnjo do konca stavbe na desni in v stavbi, ki je pred vami, boste pri drugem vhodu našli upravo vrtca in prostore vrtca Modra pikica.