PROSTORI

🌟Vse sobe so večje kot je predpisano po normativih.

🌟Poleg matičnih sob skupin, imamo sobo, kjer lahko otroci ves dan rokujejo z materiali s področja vsakdanjega življenja. V tem prostoru otroci veliko delajo z vodo, urijo fino motoriko, skrbijo za živali …

🌟Imamo ločen večnamenski prostor, kjer izvajamo različne dopoldanske in popoldanske dejavnosti (glasbene urice po metodi Edgarja Willemsa, NTC, plesne urice, lutkovne predstave …).

SOBA ČEŠNJA

🌟Soba Češnja je namenjena otrokom starim od 1. do 3. leta.

🌟Razdeljena na področja skladno z montessori pedagogiko (jezik, fina motorika, groba motorika, zaznavanje, umetnost in vsakdanje življenje).

🌟Okolje je pripravljeno tako, da imajo otroci čim več možnosti za usvajanje samostojnosti pri pripravi malice, skbri zase, skrbi za okolje …

🌟Del sobe je namenjen gibanju (razvoju grobe motorike), otroci imajo na voljo veliko rekvizitov (piklerjev trikotnik, stopnice, gred …).

SOBA JAGODA

🌟Soba Jagoda je namenjena otrokom starim od 3. do 6. leta.

🌟Sestavljena je iz treh delov.

👉Osrednje sobe, kjer imajo otroci možnost dela na področjih zaznavanja, matematike, jezika in znanosti. V prostoru je tudi kuhinja, kjer se urijo v samostojnosti pri pripravi malice, pomivanju posode …

👉Sobe, ki je namenjena materialom s področja vsakdanjega življena, umetosti in skrbi za živali.

👉Sobe za umirjanje, kjer imajo otroci na voljo knjige, slikarsko stojalo ter različne pripomočke za umirjanje.

IGRIŠČE

🌟 Naš vrtec je pritličen, svetel in pregleden, ima pa tudi zelo veliko zunanjih igralnih površin.

🌟 Na igrišču so premišljeno izbrana igrala z vsemi potrebnimi certifikati.

🌟Otroci imajo iz gardobe direkten izhod na igrišče, kar primore k temu, da so prehodi, predvsem za mlajše otroke, čim manj stresni. Prav tako pa tak način tudi najbolj varen.

🌟Otroci imajo ves čas na voljo kolesa, poganjalce in skiroje.

🌟Prav tako pa imamo manjši vrtiček v gredah in kompost, pri urejanju katerega sodelujejo tudi otroci.

🌟Na igrišču imamo čutno pot iz naravnih materialov.

🔒Najpomembnejše načelo v našem vrtcu je varnost, zato je vrtec urejen v skladu z vsemi predpisi s tega področja. Usklajenost vseh notranjih iz zunanjih površin z zakoni in predpisi pa je preverilo tudi Ministrstvo za vzgojo in izobaževanje ob vpisu v razvid.

PIŠITE NAM

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Veselimo se sodelovanja z vami.

Starost otroka*:
Prijava v*:

Podatki, označeni z *, so obvezni in jih potrebujemo za zagotovitev vaše udeležbe na izbranem programu in obveščanje v zvezi s programom. Te podatke hranimo še 2 leti od vaše udeležbe na programu.

Prosimo, označite spodaj, ali dovolite, da vaše zgoraj navedene osebne podatke obdelujemo tudi zato, da vam občasno posredujemo informacije – povabila in obvestila o novostih in ponudbah (in jih v te namene hranimo do preklica). Dovoljenje boste lahko kadarkoli preklicali.

Strinjam se, da me obveščate o novostih in ponudbahNe strinjam se, da me obveščate o novostih in ponudbah


Dovoljenje lahko kadar koli pisno prekličete na e-naslovu: [email protected] ali po pošti na MODRA PIKICA – ZAVOD ZA IZOBRAŽEVANJE, Hribovska pot 17, 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora o obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na: [email protected]. Če menite, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.